Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 


Publikációs adatbázise-GFR kalkulátorKidney and Blood Pressure ResearchHypertonia és Nephrologia
március
  • H
  • K
  • S
  • C
  • P
  • S
  • V
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31

    Az MANET hírarchívuma


    Hírkategória: Összes hírkategória
    • A következő ISN Webinarium időpontja: 2015.01.16
      [2015.01.07.] - MANET - Hírkategória: Általános
      Témája: Peritioneal Dialysis for Acute Kidney Injury
      Acute Kidney Injury (AKI) is associated with high morbidity and mortality. In most cases a short period of dialysis will allow many patients full recovery of function and return to a good quality of life. This webinar will briefly cover the recently published ISPD guidelines on PD for AKI and then deal with the practical aspects of acute PD including access and prescription.

      Időpont:
      Friday January 16th, 2015,
      9:00 AM - 10:00 AM EST (New York/Bogota Time),
      3:00 PM - 4:00 PM (Paris/Brussels Time),
      7:30 PM - 8:30 PM (New Delhi/Mumbai Time),
      10:00 PM - 11:00 PM (Singapour/Beijing Time).

      A webinarium a megadott időpontban megtekinthető ide kattintva >>

    Vissza